Qui som

Som una empresa de serveis creada el juny del 1990, iniciant-nos al món del lloguer de material per a tot tipus d’esdeveniments.

Comptem amb més de 30 anys d’experiència en múltiples esdeveniments, és per això que el nostre equip aplica tot el seu coneixement a cadascun dels actes als quals anem.

La nostra empresa s’actualitza permanentment amb nous materials i amb la implantació de noves tecnologies, per oferir als nostres clients un servei que compleixi els cànons de qualitat més exigents.

El nostre eslògan és “LA PRIMERA I L’ÚLTIMA IMATGE DELS SEUS ESDEVENIMENTS”. Els nostres clients saben que l’equip de professionals de ServiGrup són els primers a entrar i els darrers a sortir.

El 2021 vam traslladar les nostres instal·lacions a Montcada i Reixac, amb més de 1.000 m2 de magatzems i oficines, per tal de millorar el servei que oferim.

ServiGrup compta amb un protocol anticovid actualitzat i a tots els seus treballadors, a banda de tenir al dia tota la documentació de riscos laborals, se’ls ha subministrat les epi’s anticovid necessàries per poder realitzar la seva feina sense exposar el client ni a ells mateixos.